Nr. 1 2015 utsatt til høsten

Vårens nummer av Babylon blir desverre utsatt. Vi vil i stedet utgi Babylon 1 og 2 2015 i en felles utgivelse til høsten. Grunnen til utsettelsen er at for få av de mange innsendte bidragene til 1/2015 tilfredsstilte Babylons krav til faglighet og kvalitet. Flere av de innsendte bidragene er imidlertid under omarbeiding og vil forhåpentligvis bli trykket i det felles høstnummeret. Vi beklager overfor alle våre lesere og bidragsytere. For å kompensere for savnet av vårens Babylon kan vi love et ekstra tykt dobbeltnummer til høsten. I den forbindelse legger vi også ut et nytt Call for papers.

Mvh Redaksjonen

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s